Запрян Маджаров - Рехабилитатор

Седмица на мануалната терапия в Пловдив

Възползвайте се и си зашишете час в седмицата на мануалната терапия при терапевт Запрян Маджаров.

Периода ще бъде от 15.05 до 20.05(вкл). В него вие ще можете да се възползвате от намаление в цената на терапията, след предварително записване на телефон: 0879589595. Седмицата на мануалната терапия ще се проведе в собствения му кабинет, който се намира в Пловдив на ул. Булаир 1А.,

- Период: 15.05.2017 - 20.05.2017(включително)
- Процедури:  
 * Масаж - Лек масаж, с който кожата и мускулите да се отпуснат и да се подготви тялото за терапията. Времетраене: 10 мин.
 * Мануална терапия - Терапевтът лекува с "усукване", "притискане" и "наместване" на гръбнака и ставите. Времетраене: 10 мин.
 * Стречинг - Допълнително разтягане и раздвижване на стави и мускули Времетраене: 10 мин.
 * Лична консултация - Професионална консултация с пациента и как да поддържа физическото състояние на тялото си с упражнения.
 
- Цена: 25 лв. (намаление от 40 лв терапията)
 
Какво е мануалната терапия?
 
Подходящи за мануална терапия са заболявания свързани с гръбначният стълб. Такива са: остеохондроза, артрозна болест, невралгия от различен характер, главоболие, изтръпване на крайниците, световъртеж и шум в ушите. В основата на нарушенията на гръбначният стълб стои изместването на прешлените. Това води до прищипване на нерв и съдове, от които кръвообръщението се влошава и от там се получават силни болки. Мануалната терапия представлява ръчно наместване на прешлените. Много често болки в сърдечната област, черният дроб, стомаха и други се дължат на увреждания в гръбначният стълб. 

 

Webrsolution - Уеб дизайн студио © 2022
X

Right Click

No right click